PILLS BUY buy adipex-p in USA best store.


Federacion departamentau de las

calandretas deus PirenÈus atlantics

Confederacion de las Calandretas – 

Actualitat

Conselh de desvolopament per la lenga occitana – 11 de deceme


Partenaris presents : Nouvelle Aquitaine, Lo Congres de la lenga, L’Oplo, Gascon Lanas, Òc-Bi Aquitania, In’oc, ieo Gironde…

Lo 11 de deceme de 2017, representants de la Federacion regionau Calandreta Novèla Aquitània e de la Federacion departamentau Calandreta 64 que son au tribalh au Conselh de desvolopament per la lenga occitana de la Region Novèla Aquitània « Amassada ».

Un beroi moment qu’estó la signatura de la navèra convencion particulara tau desvelopament e l’estructuracion de l’ensenhament de l’occitan dens l’academia de Bordèu. Dehens qu’ei afirmat la mesa en plaça d’ua convencion especifica tà Calandreta.
Los representants de Calandreta qu’an confirmat qu’em prèst a tribalhar. En davant !