PILLS BUY buy adipex-p in USA best store.


Federacion departamentau de las

calandretas deus PirenÈus atlantics

Confédération des Calandretas – 

Archives (Agenda)

Repaish au maine Bellegarde per la calandreta de Pau – 9 de deceme

Lo dimenge 9 de deceme, l’escòla Calandreta Paulina que servirà lo repaish a mieidia au Maine BELLEGARDE a Monenh.

Lo Maine que’vs perpausa ua degustacion de Juranson sèc e Juranson sucrat tot lo dia de 10:00 deu matin a 6:00 deu ser. Un estanguet a ústrias que’vs serà presentat a la degustacion e a la venta, accompanhat de la tinada « Unica » o deu Juranson sèc « Tinada Tradicion ».

A mieidia, lo repaish, hèit per la Calandreta Paulina, que serà servit sus reservacion, a 12:00 o 1:30, dens le chai. Tots los benefices deu repaish que serviràn a finançar los projèctes de l’escòla. Menut.

Ne desbrombetz pas de reservar per telefòne au 05 59 21 33 17 o per mail :
Pòrtas alandadas en Juranson en 2018.