PILLS BUY buy adipex-p in USA best store.


Federacion departamentau de las

calandretas deus PirenÈus atlantics

Confederacion de las Calandretas – 

Archius (Agenda)

Lançament oficiau – Jòc de 7 familhas « 7 camins » – 6 de deceme

Lo lançament oficiau deu jòc de sèt familhas suus personatges de la mitologia pirenenca que’s harà lo divés 6 de deceme qui vien a 6.00 deu ser a la calandreta paulina  (13 carrèra Guynemer, au ras de la plaça deu herau) !

Ua presentacion d’aqueth apèr pedagogic, dont mantuns regents deu cicle 2 de las calandretas deu Bearn ne son los iniciators, que’s debanarà subertot dab las personas qui an participat au projècte dont plan segur Pierre Salles e Isabelle Morlaas-Lurbe.

La serada que serà tanben engençada dab mantuns contes dits per Daniel Cabarry deu Collectif ça-i qui’ns miarà dens aqueth univèrs mitic au truvèrs de personnatges com per exemple lo Becut o tanben la Camacruda ? Mes ne’n sabem pas mei, mistèri…

Entà ac saber, reservatz d’ara enlà aquera data entà viéner… en familha !!!